Algemene Informatie Onlinewinkeltjes.nl

Op Onlinewinkeltjes.nl geven we u een overzicht van de vele webwinkels die er tegenwoordig allemaal te vinden zijn. Alle webwinkels zijn in verschillende categorie├źn geplaats waardaoor het voor u makkelijk is te vinden wat u zoekt.

Door gebruik te maken van de zoekfunctie op Onlinewinkeltjes.nl, zoekt u snel door alle producten/diensten/vakanties van alle aangesloten webwinkels. Zo is het makkelijk zoeken en vooral ook vergelijken.

Onlinewinkeltjes.nl is zelf geen winkel en verkoopt ook zelf geen producten maar geeft alleen een overzicht van wat er online allemaal te koop is. Wij proberen de website zo actueel mogelijk te houden door regelmatig updates te doen. Toch kan het gebeuren dat bijvoorbeeld een prijs niet meer actueel is. Onlinewinkeltjes.nl is niet aansprakelijk voor eventuele prijsfouten.

Onze Partners


Op onze partnerpagina staan links naar websites die partner zijn van Onlinewinkeltjes.nl. Veelal zijn dit websites die een toevoeging zijn op Onlinewinkeltjes.nl. Bent u zelf in het bezit van een dergelijke site en denkt u dat ook uw website een aanvulling is op Onlinewinkeltjes.nl laat het ons dan weten via het contactformulier op de contactpagina.

Wij staan altijd open voor een linkruil met interessante websites.

Contact / Adverteren


ls u contact op wilt nemen met Onlinewinkeltjes.nl kunt u daarvoor het contactformulier op de contactpagina gebruiken.
Onlinewinkeltjes.nl heeft verschillende mogelijkheden voor adverteren beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de contactpagina.

Uw eigen webshop aanmelden?


Heeft u zelf een webshop of webwinkel, en zou u die graag terug willen zien op Online Winkeltjes dan is dat mogelijk. Als u dit via het contactformulier aan ons kenbaar maakt, dan nemen we binnen 2 werkdagen via de mail contact met u op over de opname van uw webshop in de database van Onlinewinkeltjes.nl.

Links naar andere website


Op Onlinewinkeltjes.nl treft u een aantal links naar andere websites. Onlinewinkeltjes is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Garantie, vragen en klachten


Onlinewinkeltjes verkoopt zelf geen producten maar geeft alleen een overzicht van verschillende producten, dagaanbiedingen, nieuws, kortingcodes en andere aanbiedingen die op het internet te vinden zijn.

Voor klachten, vragen, garantie of aanvullende informatie verwijzen we u door naar de klantenservice van de betreffende winkel.

Cookies en Privacy


Alles over cookies en privacy op Onlinewinkeltjes.nl vindt u hier.
Home | Informatie | Privacy | Contact | Partners